Blog-CS

Kandidat tajne spoluprace (KTS) Jirka "ROKO" Paroubek

Na "buldozeranta", slizkeho Jirku Paroubka se krome jeho uzasneho postoje k rudemu, bolsevickemu puci v roce 1948. Paroubek o Unoru prohlasil:

Ano. Pro nás mladé, kteří jsme únor 1948 neprožili jako osobní zkušenost, je toto datum především historická událost, kdy byla s konečnou platností rozhodnuta otázka politické moci, došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie v politickém životě republiky. Nyní, 30 let po únoru 1948, jsou pro nás mladé ideje Února živou výzvou.

Nedavno se provalilo i to, ze Parobek spolupracoval s komunistickou tajnou policii, se Statni Bezpecnosti neboli StB, ktera ho kontaktovala a on se spolupraci nadsene souhlasil. Doklada to tento nascanovany protokol, ktery zacal nejak zahadne mizet z internetu a proto povazuji za dulezite zkopirovat ho a zverejnit. Jsou v nem mimo jine i perly jako:

Schuzka probehla bez zavad. KTS ROKO se jevi jako inteligentni clovek, ma prehled o politickem deni, odsuzuje osoby s protisocialistickymi nazory, obzvlaste z okruhu CH-77. (strana 11)

KTS ROKO ma dobry vztah a nazor na praci bezpecnosti. Jeho styky naseho zajmu jsou z okruhu Mestskeho Vyboru CSS a hlavne mezi mladou clenskou zakladnou CSS. V politicke praci s nim Vedeni CSS pocita jako s perspektivnim kadrem. (strana 13)

Jirka Čech – 31. 5. 2006 17:21 – Komentáře (0)

Starší příspěvek: MUDr. Macek dal MUDr. Rathovi výchovnou facku - 20. 5. 2006

Novější příspěvek: Moudra starších a rozumných lidí - 3. 2. 2007

Archív všech příspěvků