Blog-CS

MUDr. Macek dal MUDr. Rathovi výchovnou facku

No a než začnete celý incident řešit politicky, zkusme se napřed podívat , co se vlastně stalo, přikládám odkaz na videozaznam, kde Macek pohlavkuje Ratha.

Já to, zcela soukromně, považuji za správné, leč dosti nevhodné chování, které je ovšem zcela pochopitelné, protože MUDr. Rath vcelku sprostě pomluvil MUDr. Macka v celostátním tisku. V rozhovoru pro Lidové noviny prohlásil MUDr. Rath mimo jiné:

…Víte, já ho znal ještě z doby, kdy chodil na každý večírek s jiným děvčetem, které bylo tak zhruba o dvě třetiny mladší, než je on. A byla to skutečně pohledná děvčata. A najednou pak se oženil za ty miliony. Já mu to docela přeju. Někdo miluje duši, někdo miluje tělo, někdo miluje peníze…

Pokud soudíte, že se měl MUDr. Macek obrátit na soud, zkuste si uvědomit, že socialistický stát opět neplní ani svou základní funkci a že při rychlosti naší justice, by se, zcela bez legrace, Macek rozsudku nemusel dožít.

Průměrná délka života u muže je v ČR něco pod 70 let, MUDr. Macek se narodil v roce 1944, je mu tedy 62 let. Většina případů je na našich soudech řešena déle než 8 let, což je vic než jeho průměrná šance dožití.

Jirka Čech – 20. 5. 2006 20:39 – Komentáře (3898)

>