Blog-CS

Holywood

28.3.2004

Je skoro pet vecer a ja po prednaskach vyrazim smer HOLLYWOOD! Tak jsem zvedavy jake to bude, az se vratim pokecam s polkou a pozvu ji na veceri. A bude. Hollywood jsem po kratsim bloudeni nasel, projel autem a dokonce jsem se i rozhodl zaparkovat a projit kus pesky, byl jsem vcelku prekvapen jaky to bylo, pismena na kopci jsou o dost mensi nez clovek ceka, asi je to tim, ze ve filmech jsou bez neceho k porovnani velikosti. A ulice samotna je takova spinava, mala a uzka, ze ze zacatku jsem myslel, ze to je jen nejaka hloupa shoda jmen, pak zaclo pribyvat neonu a atrakci, typu muzeum voskovych figurin, kina, obludaria, tetovaci & motorkarske shopy a samozdrejme prodejny suvenyru. Cele to vypada tak nejak malo opravdove, mel jsem z toho pocity jak na kolotocich, ale rekl bych, ze u kolotocu clovek nejak neceka, ze to bude doopravdy. Pak jsem to vzal na jih, na Beverly Hills, je to normalni extremne cista ticha a 'evropska' ulice, plna rezidenci s vysokaaanskymi zdmi.

Dalsi etapa byla domu do motelu, jenze jsem zakufroval a dostal se do centra Los Angeles, kde jsem zacal panikarit, protoze jsem se sice chytil site Blvd a Ave, ale nejak tam zacinalo podezdrele pribyvat jednosmerek a hlavne jsem furt nevidel zadne znacky k dalnici jakohokoli typu. Opet jsem udelal nekolik prestupku :), ale dojel jsem nakonec dobre.

S polkou jsme se zakecali a pozvala ona mne, coz prijemne zmenilo rovnovahu sil :) A to tak, ze na kafe-svym brutalne gigantickym autem (S.U.V.) mne tam dovezla, zaplatila kafe a pak mne dovezla zpatky, coz se mi libilo, nekdy je to fajn, kdyz jsou zeny "emancipovane".

Jirka Čech – 28. 3. 2004 09:20 – Komentáře (0)

Starší příspěvek: Probuzeni v jizni Kalifornii - 27. 3. 2004

Novější příspěvek: Joshua Tree National Park - 29. 3. 2004

Archív všech příspěvků